biografie

Ik ben geboren in Oijen, een klein dorpje aan de Maas in Brabant. Samen met mijn zus Vajèn en mijn ouders zijn we een heel fijn, hecht gezin.
Ik was 4 jaar toen ik begon met balletlessen, en 6 jaar toen ik auditie deed voor de talentenklas in Oss van Stichting Oss Cultureel, waar ik tot mijn 15e jaar met heel veel plezier in de topklas heb gezeten. Ook volgde ik toneellessen bij textpierement in Oss.

Toen ik 5 jaar was, ging mijn zusje de rol van Marta spelen in the Sound of Music. Ik zat bijna elke keer in de zaal, zo leuk vond ik het! Toen de 'Sound of Music' in 2009 ging verlengen, vroeg ik of ik auditie doen mocht, en zo is alles begonnen.

Ik mocht de rol van Marta spelen in het Efteling theater, hierna mocht ik ok de rol vn Martha spelen in de 'Gouden theatertour' van de 'Sound of Music' ... In 2011 volgde de 'musical Zorro' waarin ik de rol van 'de kleine' Luisa mocht spelen. Ik zong bij het kinderkoor Net4Kids, en in 2012 mocht ik 'Annie' spelen in de gelijknamige musical. In 2013 Prinses Anura in de sprookjesmusical 'Klaas Vaak' in het Eftelingtheater. In 2014 mocht ik opnieuw in de musical 'Sound of Music' spelen, ditmaal als Louisa.

Vanaf mijn 7e jaar spreek ik allerlei stemmen in, voor televisieseries en films, dit vind ik heerlijk om te doen!

Naast het spelen in musicals heb ik ook mogen acteren. Ik speelde de rol van Naima in de tvserie 'Lost in the Game', de rol van Kelsey in de serie 'Kesley is lelijk', en de rol van Nina in 'Wie is Nina'.
Op dit moment ben ik te zien als 'Justine' in het derde seizoen van de televisie serie 'De slet van 6VWO', een online serie van NPO 3.

Bij Kemna heb ik de opleiding 'jaargang Junior' gevolgd, ook heb ik de vooropleiding gevolgt van de 'Frank Sanders academie'. Op dit moment volg ik in Amsterdam de opleiding Filmacteur op 'faaam'.

Leuk dat je op mijn website kijkt, ik hoop in de toekomst hier nog heel veel leuke projecten te kunnen plaatsen!

download CV